Varför Botox?

Botox är framtaget för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Ingrepp med botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men är även användbart för behandling av exempelvis svett i armhålor.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, osynliggöra arga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Botox Stockholm, Göteborg – Pris från 2000 kr | MyBotox Clinic

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox priser

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Du kan exempelvis behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botox käke för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.

Fullständigt pris ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken behandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox procedur

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att gå igenom behandlingen, kostnad och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första botoxbehandling göteborg eller om du har gjort behandling med botox förut, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>